4 най-носени рокли и как да комбинирате с аксесоари

В днешния свят, когато жените са в борбата за равни права с мъжете, носят панталони, ризи и сака, роклята за щастие не е загубила значението си. Ето и 4 най-носени рокли и как да комбинирате с подходящите аксесоари

Леопардова рокля – с какво да комбинирате:

Леопардът присъства в колекцията на всеки дизайнер. Тук съчетания с кожени, дървени и метални орнаменти са идеални. Много добре тази комбинация от цветове е комбинирана с черни, сиви, бежови и кафяви цветове. Изрично изключете от ансамбъла правят аксесоари като чанта, шал или обувки от същия цвят. Чорапогащникът се избира монофонични за сдържаност и елегантност на изображението.

Черна рокля – с какво да комбинирате:

Черното е идеален и универсален атрибут на женски гардероб. Носенето на черна рокля ще си партнира добре с тънки и елегантни орнаменти. Обувките се избират затворен тип, а чорапите не трябва да са стегнати. Много красиво изглежда черно с кожа, под формата на болеро. Най-изгодната опция за цветовата схема е рокля черно и бяло, или черно в съчетание с червено, златно:

Бяла рокля – с какво да комбинирате:

Много елегантно и благородно изглежда бялото. Отлична комбинация от бяла рокля с обувки от сив и кафяв оттенък е правилния стил и може да се комбинира с всеки цвят. Ярките аксесоари украсяват отлично, основното нещо, което трябва да се придържате към избора е чувство за пропорция и избран стил. Много стилно и смело изглеждат неща от кожата и металните бижута:

https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/rokli/бяла-рокля-с-елементи-от-черна-еко-кожа,

те ще създадат смел контраст и благоприятно ще се откроят на общия фон.

Кожена рокля – с какво да комбинирате:

Не губете своята релевантност, заради практичност и стил. За изображението в кожена рокля нюансите на вулгарността, изискват съобразяване на някои прости правила: Основното правило, може би, ще бъдат елегантните обувки, като например лодки на тънък ток, леки сандали или елегантни ботуши точно под коленете; Орнаментите трябва да бъдат минимални, достатъчно ще е оригинална гривна от злато или сребро, тънка верига и изискани обеци. Подходящи ще бъдат малки якета или прозрачни болера; Малка чанта с тънка веригата ще направи изображението пълно и изтънчено. Независимо от това, което поставяте, винаги вземайте предвид цвета на кожата и косата, характеристиките на фигурата и предпочитания стил, защото дори най-модерните неща не могат да ви украсят, ако не съвпадат с вашето изображение.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>