Предимства и недостатъци от използването на няколко кредитни карти

В днешно време не е необичайно хората да имат няколко кредитни карти. Изследване показа, че значителна част от населението има две кредитни карти и повече. Ако мислите да кандидатствате за няколко кредитни карти или бързи кредити ви е далечно, то ето някои от предимствата и недостатъците:

Предимства на няколко кредитни картипазаруване на дрехи

Наличието на отделна карта с нисък общ кредитен лимит само за плащания в онлайн магазини за дрехи и други неща може да ви помогне да контролирате разходите си и своевременно да проследявате кражбата на самоличност или измамите.

Втората кредитна карта може да бъде полезна, ако някоя бъде изгубена или открадната и за да получите заместваща карта, трябва да изчакате повече от един ден.

Можете да спестите пари от лихвен процент, като прехвърлите салдото на кредитната си карта на нова карта с по-ниска ставка или промоция.

Когато пътувате в чужбина, втората кредитна карта може да бъде резервна, ако първата карта не се използва широко в страната. Така с втората карта спокойно може да ходите на шопинг из Европа за: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/видове-дамски-раници и да имате всичко най-актуално от света на модата.

Различните карти предлагат различни бонуси и награди. Ако имате няколко кредитни карти, можете да използвате една карта за туристически бонуси, друга карта за отстъпки в магазините за дрехи и защита на покупките и пр.

Недостатъци от използването на няколко карти

Управлението на няколко кредитни сметки наведнъж може да бъде предизвикателство. Това увеличава вероятността случайно да пропуснете крайния срок или да платите грешната сума за една или повече от вашите карти. Тези грешки могат да доведат до скъпо струващи такси, а няколко пропуснати плащания могат да доведат до по-високи лихвени проценти за бъдещи транзакции и да окажат отрицателно влияние върху кредитната история.

Наличието на няколко кредитни карти означава, че ще изразходвате повече пари за плащания на лихви. Ако имате шанс да получите кредитна карта с нисък лихвен процент, така можете да се консолидирате дългове по кредитни карти на по-ниска лихва, придържайте се към плана и да внимавате да не се получи още по-дълга.

Заявленията за повече от една карта в рамките на кратък период от време могат да повлияят неблагоприятно на Вашия кредитен рейтинг. Това ще бъде знак, че отчаяно се нуждаете от пари и да използвате карти, за да се спасите. Вместо да използвате няколко кредитни карти, направете изследвания и кандидатствайте за тази, която най-добре отговаря на вашите нужди: http://mamaninja.bg/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/item/407-пълнени -чушки-и-звезден-грип.

Помислете за какво най-много бихте ползвали карата си и ако това е за дрехи, то не се колебайте да направите покупки онлайн в магазин fashioncolors.eu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>